luni, 24 decembrie 2012

Best wishes!


 I wish an extraordinary Christmas and fabulous holidays to all my lovely readers!

vineri, 14 decembrie 2012

Christmas Wishlist
 
    
   Draga Mos Craciun,..
 
 
Formula aceasta de adresare imi trezeste niste amintiri tare placute din copilarie. Imi amintesc cum in fiecare an, pregateam frumos scrisorelele cot la cot cu fratiorul meu. Ne intreceam in cea mai frumoasa felicitare, desenam tot felul de braduti, mosi si globuri alaturi de rugaminti fierbinti trecute cu pixuri cu sclipici. Lucrurile pe care ni le doream erau jucarii, carti si bineinteles dulciuri, un lucru nu uitam niciodata: sa il mentionam in scrisorica si pe celalalt, nu cumva ca Mosul sa sara peste vreo unu din noi. Ani la randul ne-am straduit sa facem cele mai frumoase si imbietoare scrisori, pana cand intr-o zi ceva s-a intamplat, un lucru care m-a bagat intr-o confuzie totala: scotocind prin dulapul din atelierul tatalui meu am gasit un teanc mare cu hartii frumos colorate. La o privire mai atenta mi-am dat seama ca erau scrisorile noastre scrise cu atata drag in fiecare an. Si nu intelgeam de ce le-a ascuns Mosul in dulapul tatei. Chiar daca vraja s-a disipat, am continuat sa fac scrisorele de dragul fratelui meu, mai mic decat mine cu 5 ani si jumatate, care a continuat sa creada in Mos Craciun mult timp dupa aceasta intamplare. Credeti sau nu, fiecare din noi este Mos Craciun atata timp cat oferim ceva din inima! Asa ca si de aceasta, eu o sa-mi scriu scrisorica, care desi virtuala, cu siguranta va ajunge la Mosul. Anul acesta nu-mi doresc decat cateva lucruri pe care le consider esentiale in acest moment.
 
 Ca sa incep cu dorinta cea mai arzatoare, imi doresc setul complet Paula's Choice Recovery. Am pana acum lotiunea tonica. Mai raman in ordinea importantei: 
  • crema hidratanta cu antioxidanti
 
 
  • crema cu SPF
  • ser concentrat
  • masca hidratanta
   
   
  •   cleanser
  •  exfoliant
  • lotiunea micelara Bioderma Sensibio
  •  un parfum nou
 
  •  o esarfa tubulara calduroasa
 
  Voi ce va doriti de Craciun?
 
    
 
 
 

marți, 11 decembrie 2012

Life lately
 
    Ce-am mai facut in ultimul timp? M-am luptat si inca ma lupt cu romanul Morometii, ma straduiesc sa ajung intreaga la facultate si evit sa ies din casa cat de mult pot. Urasc frigul. Si iarna. Si zapada. Brrr! In ultimele zile am realizat niste machiaje pe care vreau sa vi le arat, la fel inspirate de modelele de pe catwalk. Primul l-am purtat la Balul Bobocilor al facultatii si cu al doilea nu am indraznit sa ies din casa. :D 
   Unde credeti ca m-a prins prima ninsoare pe anul acesta? Saptamana trecuta mi-am persmis rasfatul de a-mi schimba coafura, lucru care se intampla destul de frecvent, avand in vedere cat de repede ma plictisesc de ele. Sa va spun cateva lucruri despre hair-stylistul meu: sunt clienta fidela de aproape 3 ani si de fiecare data ma simt in al noulea cer. Numele lui e Lucian si il gasiti la Next Hair Studio.(pe langa piata Cibin, pt cine e din Sibiu) E un tip foarte creativ si talentat si va asigur ca veti pleca mai mult decat multumite de la el. Atmosfera acolo e una primitoare, calda, prietenoasa si ma simt foarte confortabil si mai ales foarte rasfatata de fiecare data. Trebuie sa va marturisesc ca el mi-a pus in practica toate nebuniile: cand mi s-a nazarit ca vreau bob simetric, am primit bob simetric, cand am vrut par scurt, mi s-a facut pe plac, breton? la fel! La fel si de data aceasta, am plecat cu o frizura mai mult decat fabuloasa, cu volum si bucle. Imi pare rau ca ninsoarea de care va spuneam mi-a deranjat-o putin si nu am reusit sa fac poze imediat dupa tuns. Bretonul a ramas insa, impecabil multe zile dupa. 
     Dar sa incep cu look-urile. Primul e inspirat din colectia Jason Wu de toamna/iarna. Imi cer scuze pentru lumina proasta. :D










Asta e tinuta pe care am purtat-o.

 
Cel de-al doilea look e inspirat din colectia Lanvin. Sper sa va placa!
 
 






Si acum noul meu look! Tadaaa!
 


 
Am vrut ceva pin-up, gen anii 40/50. Sa va arat acum cum l-am purtat eu zilele astea.
 




 


Ei, ce spuneti? Va place noua mea frizura?

luni, 3 decembrie 2012

Black Friday and MUA haul
 
   Am profitat si eu de reducerea Mua de 30% si transport gratuit si mi-am luat urmatoarele:
 
- paleta Undressed
- pudra compacta
- blush
- 3 rujuri
- creion contur pentru buze
- anticearcan
- balsam/ luciu de buze












      
Deja astept reducerea cealalta de 50%, am mai pus ochii pe niste lucrusoare. De Black Friday, ca sa zic asa deoarece produsul pe care l-am luat nu era la reducere, m-am ales cu mult doritul ondulator conic de la Remington. Il voiam de mult timp si am zis fie ce-o fi, il iau oricum. A costat 129 lei si l-am luat pe pe emag. Inca nu l-am incercat, dar sunt foarte curioasa ce poate sa faca.
 

Daca va intereseaza vreun produs in special, let me know, o sa-i fac review.

Voi ce v-ati luat de Black Friday?