joi, 27 septembrie 2012

Songs of the day
  Am revenit cu inca o postare de genul acesta, doar ca de data asta vorbim despre genul R&B. Sper sa va placa!
 
Care va place cel mai mult?

miercuri, 26 septembrie 2012

Into the blue
  Pentru azi v-am pregatit un machiaj inspirat din colectia de toamna-iarna 2012-2013 a Annei Sui si o manichiura intr-una din culorile in tendinte in acest sezon. Sper sa va placa!




As fi vrut ceva mai pigmentat, dar doar asta am avut. Urmeaza sa-mi achizitionez gel-eyeliner-ul de la Flormar intr-o nuanta asemanatoare, dar mult mai puternica. 
Jurnal de dieta
Sa nu credeti ca daca nu am mai postat am oprit dieta. Nici vorba, doar ca am avut cateva zile nu tocmai bune, dar acum mi-am revenit si o sa va arat meniurile din zilele acestea. In weekend am cam facut-o de oaie: am mancat cativa cartofi facuti la cuptor si 3 bucati de fornetti. Imi pare rau, sunt o pofticioasa si nu ma pot abtine daca cineva imi flutura bunatati pe la nas si mai si insista sa mananc pe deasupra. Asta e, sunt om si fac si eu greseli, bine ca nu sunt asa grave. Dar sa trecem la treaba!Am ramas la sambata.
Saptamana 2
Sambata
Dimineata
- un pumn de seminte de floarea soarelui crude si unul de stafide
- ceai 

- piept de pui facut in tigaie fara ulei
- salata verde
Duminica
Dimineata
- iaurt
- 4 linguri de fulgi de ovaz si 3 smochine uscate
- ceai
Gustare
- 2 kiwi
Pranz 
- muschi de porc la cuptor
- dorada la cuptor

Saptamana 3
Luni
Dimineata
- branza cu smantana ( 150 g, cu 2% grasime )
- un ardei gras
- ceai
Pranz 
- pulpa de vita facuta in tigaie fara ulei 
- salata de varza alba
Marti
Dimineata
- iaurt cu 4-5 linguri de fulgi de ovaz, 2 lingurite de seminte de in, 10-15 migdale crude
Gustare
- o portocala
Pranz
- 3 bruschete: felii de paine integrala prajita cu rosii, busuioc, usturoi, ulei de masline
Seara
- supa de legume
Cu ocazia aceasta mi-am dat seama ca nu stiu sa gatesc carnea de vita, care a iesit atat de tare, incat 2 zile m-au durut dintii de la ea.
In alta ordine de idei, luni dimineata m-am cantarit si aveam 51,8 kg, ceea ce inseamna ca am slabit aproape un kg saptamana trecuta. Eu sunt foarte multumita de cum evolueaza dieta si desi la cantar nu se vede atat de mult, pe corp este mult mai vizibila schimbarea. Singura chestie care ma nedumereste e procentul de grasime din corp care nu scade, a ramas acelasi de la inceput si pana acum. In ceea ce priveste exercitiile, saptamana trecuta am facut 4 din 5 antrenamente pentru ca incepand de miercuri-joi m-a luat o durere de spate crunta, nici noaptea nu dormeam ca lumea, daramite sa mai fac exercitii. Cu ocazia asta mi-am studiat putin mai mult coloana si am descoperit ca e putin deformata. E posibil ca din aceasta cauza sa apara durerile de spate, care din fericire s-au mai atenuat si astfel am putut sa fac exercitii saptamana aceasta. Cam atat pana acum. Ah mai voiam sa va zic ca saptamana asta am voie sa mananc la gustare popcorn. Abia astept! :D

 Acest text face parte din Jurnalul meu de dieta de 6 saptamani. Meniurile si retetele sunt preluate din cartea lui Carmen Bruma, 3 S: sanatoasa, supla, satula. 

marți, 25 septembrie 2012

Fall-winter 2012-2013 must-haves

Emilio Pucci




















Ce spuneti despre aceasta colectie?

luni, 24 septembrie 2012

Holiday sweet holiday

II

  In a doua zi de vacanta am mers la o plaja, numita Melilli, care chiar la iesire din oras. Am avut noroc de apa foarte calda. Mi-a lasat o impresie foarte placuta prin curatenia ei si prin faptul ca nu era populata aproape deloc.




In cea de-a treia zi, care btw cred ca a fost cea mai frumoasa, am mers intr-un cartier al Siracusei, numit Ortigia, unde se afla centrul vechi si toate iahturile si vapoarele din regiune.




 Am trecut apoi, pe langa templul lui Apollo.



Apoi la intersectia unor strazi se afla frumoasa Fontana di Diana.




A urmat apoi Domul din Siracusa, o constructie absolut fascinanta, pe care am putut sa o si vizitam.






  Aveau acolo un sistem tare interesant pentru aprinderea lumanarilor: bagai un banut acolo si apoi apasai un buton si lumanarea se aprindea. 

Am vazut apoi Fonte Aretusa, singurul loc din Europa unde creste planta Cyperus papyrus, din care se fabrica papirusul. Era locuita de o familie de gaste foarte numeroasa si iubita de localnici si vizitatori.







Iubesc cladirile de acolo, imi place mult aerul acela vechi pe care il inspira si arhitectura si modul in care sunt construite. Foarte foarte frumos! Am impresia ca acolo toata lumea e crescatoare de flori, deoarece nu era casa sa nu aiba cateva ghivece.




Ah si sunt innebunita dupa Vespe! Sunt adorabile, mi-ar placea sa am si eu una. 

Daca v-a placut stay tuned for part III!