marți, 31 iulie 2012

Black peplum
 
 Am fost sambata trecuta la o nunta si ma gandeam sa va arat ce am purtat. Mi-am cumparat o rochie din magazinul Poema, pe care btw il ador! Am avut noroc si am gasit-o la reduceri si dupa indelungi suspine dupa o rochita cu peplum am reusit sa pun si eu mana pe una si trebuie sa marturisesc ca o iubesc de mor. M-am imbracat de vreo 5 ori pana la nunta cu ea. :)) Am avut o dilema in ceea ce priveste accesoriile, pe care am rezolvat-o intr-un final. ( Tnx Koko :* ) Aveam de ales intre 3 perechi de pantofi: unii roz, unii negri cu strasuri si altii arginti cu sclipici si am ramas pana la urma la cei roz pentru ca imi place combinatia negru-roz. Apoi am adaugat un plic roz..da, stiu ca nu mai e o regula batuta in cuie sa asortam pantofii cu poseta, dar aveam nevoie de ceva incapator sa-mi "transport" aparatul. Mai aveam un clutch bronz, dar era prea micut si am optat pentru plicul roz in cele din urma. Unghiile mi l-a facut o prietena si machiajul l-am facut dupa tutorialul lui Koko - Under the sea. Cand imi amintesc de freza insa, iar ma iau toti dracii! Vorbisem cu cineva sa vina sa-mi fac si mie niste bucle, ca zau ca am 2 maini stangi cand vine vorba de ondulat parul. Stabilisem sa vina cu placa si fixativ si tot ce-i trebuie de acasa, dar m-am trezit ca vine cu mana goala! Pai degeaba mi te lauzi tu cu ce stii tu sa faci daca nu esti in stare sa-ti tii cuvantul dat! Si uite asa am ajuns sa-mi intind parul singurica, bine ca am avut placa cu mine. Dar sa va arat pozele:





 A doua zi dupa nunta am machiat-o pe verisoara mea pentru o alta nunta: 
Before

After


 Hope you liked it!

vineri, 27 iulie 2012

Movies 

   Am vazut multe filme de cand am facut ultima postare de genul asta si imi pare rau ca nu le-am notat undeva si le-am uitat. Ultimele doua filme pe care le-am vazut au fost 21 Jump Street si The Help.
   Primul a fost o super comedie. Am ras mult, mi-a placut, mai ales ca greu mai gasesti o comedie buna in zilele noastre. Filmul spune povestea a unui baiat care era foarte popular in liceu si al unuia care era un tocilar, un inadaptat care nu era bagat in seama de nimeni si luat la misto tot timpul. Ei bine, rolurile se inverseaza cativa ani mai tarziu cand ei devin parteneri in Politie, si implicit prieteni si au de rezolvat un caz sub acoperire. Nu va spun mai mult. Aici e trailerul:
  Ah, am uitat joaca Channing Tatum si tipul acela plinut din toate comediile bune.
 






Cel de-al doilea film e mai degraba istoric. Stiu ca atunci cand auziti cuvantul istoric va ganditi la ceva urat, eventual un razboi, Hitler, ceva. Nu e cazul acestui film, care e de fapt, o fresca sociala a anilor '60-'70 despre relatiile dintre negri si albi si felul in care erau tratati negrii la vremea aceea. E foarte interesant si amuzant! Chiar vi-l recomand!


Vizionare placuta!
Yummy

   Astazi o sa va impartasesc secretul a doua dintre mancarurile mele preferate pe timp de vara. Pe prima am descoperit-o de curand pe postul Tv Paprika, pe care il urmaresc cu interes de ceva timp. Cea de-a doua reteta o prepar de mult timp, insa in diferite variante. Am descoperit de curand oregano si busuiocul si nu ma mai pot desparti de ele. :D

Si acum prima reteta, care este si mai simpla se numeste Bruschetta al pomodoro. Este o reteta italiana care sigur va va placea. Aveti nevoie de o bagheta sau mai multe, in functie de cantitatea pe care vreti sa o faceti. O taiati felii pe diagonala sa fie cat mai mari si ca grosime de vreo 2 cm. Prajiti putin feliile pe gratar sau le puteti pune intr-o tava in cuptor. Eu le-am facut pe niste plite, pe aragaz. Urmeaza un fel de sos pe care il preparati din rosii taiate bucatele,2 catei de usturoi taiati marunt, ulei de masline, sare,piper si busuioc. Se poate folosi si oregano. Dupa ce s-au prajit feliile le frecati cu catel de usturoi si pe urma puneti deasupra amestecul de rosii. Asa arata: 


S-au bucurat de mare succes in randul oaspetilor si e si o reteta sanatoasa. 

Ce-a de-a doua reteta este o salata cu piept de pui. Se ia o jumatate de piept de pui, se condimenteaza cu sare si piper si sa prajeste intr-o tigaie fara ulei sau optional, cu putin ulei de masline. (eu il prefer fara ulei, incerc sa evit prajelile pe cat cu putinta) Nu il lasati sa se usuce si sa se stranga prea mult, dar aveti grija in acelasi timp, sa nu fie crud.  Taiati o felie de paine alba sau toast in cubulete mici si puneti-le in alta tigaie. Adaugati sare, piper, oregano si doi catei de usturoi. Aici din nou puteti sa le prajiti in ulei de masline sau fara. Asa, asezati apoi intr-o farfurie salata verde, castraveti, ardei gras, cascaval cubulete, rosii, crutoanele si pieptul de pui. Puneti putin ulei de masline si sare si piper daca mai e nevoie. E foarte buna, mai ales ca daca pieptul e cald, cascavalul se topeste. 



 Pofta buna!
 

miercuri, 25 iulie 2012

Peaches

  Am pentru voi un alt machiaj azi. Deocamdata nu stapanesc prea bine tainele tusului, dar ma voi perfectiona eu. Sa va spun cum sta treaba cu sprancenele: nu ma pot pensa singura, nu pot sa-mi fac ceva ca-mi provoaca durere, asa ca apelez la cosmeticiene. De cand stau in Sibiu inca n-am gasit o cosmeticiana de la care sa plec multumita, asa ca parca mi-e si frica sa ma mai duc. (daca stiti vreuna buna, let me know! ) Si oricum degeaba ma pensez singura, pentru ca ele oricum trebuiesc si vopsite. Si la asta chiar nu ma bag. Dar gata cu trancaneala! Ah, inca ceva, am uitat sa fac poze si dupa ce mi-am sters urmele de tus, dar va dati voi seama ce e acolo.




  
That's it for today!
Pinkish

  Hello! Astazi va voi arata un machiaj pe care l-am facut mai demult. Sper sa va placa! 
P.S. Faceti abstractie de sprancene care erau sub orice critica la vremea aia. :D










 

marți, 24 iulie 2012

Into the blue




   
Dress: Orsay
Sandals: Leonardo
Bag: thrifted 

miercuri, 18 iulie 2012

Portia de moda
Emanuel Ungaro

   Colectia de primavara a brandului Emanuel Ungaro iti ia ochii pur si simplu prin imprimeurile in culori indraznete si combinatii neasteptate care aduc aminte de imaginile abstracte ale celor de la Nasa. Din nou, accentele aurii dau un aer pretios intregii colectii. Ati purta astfel de imprimeuri? Eu definitely DA! Imi plac de mor! Iar ultima rochita, alba ar putea fi cu succes o rochie de mireasa, in viziunea mea!


















Chiar m-am indragostit de rochia asta! E de vis!
Portia de moda 
Elie Tahari

     Ati mai auzit de el pana acum? Eu nu. Dar a fost o descoperire placuta. Colectia lui de primavara combina un stil serios, office cu aerul de vacanta - materiale vaporoase, accesorii aurii.  Multe nu ar fi de spus, las mai bine pozele sa vorbeasca de la sine. Mie una imi plac foarte mult accesoriile si stralucirea acestei colectii.