vineri, 23 martie 2012

Portia de moda
 Azzaro

  Brandul Azzaro e cunoscut in special pentru ceasurile si bijuteriile pe care le comercializeaza. Dar nici la domeniul imbracaminte nu se lasa mai prejos. Hainele au un aer pretios, si nu sunt foarte sofisticate, deci pot fi purtate fara sa dati impresia de extravaganta. Specialitatea lor sunt detaliile aurii, pe care le veti vedea in aproape toate tinutele. Au si cateva costume de baie foarte frumoase, dupa parerea mea, o sa vi le si arat, pentru ca se afla printre preferintele mele. Colectia contine in mare parte rochii elegante si feminine si veti gasi rochii atat in culorile de sezon - albastru, corai, fistic, cat si in culorile clasice alb si negru. Colectia e menita sa satisfaca o gama cat mai larga de gusturi si dorinte, asa ca veti gasi cam tot ce va doriti. Preferatele mele sunt, insa salopetele, sunt foarte dragute si dau un aer tineresc. 
Cateva din tinutele care mi-au placut mie:


 


Pentru cele care vor sa vada niste ceasuri absolut uimitoare, click!

joi, 22 martie 2012

Celebrity look

    Buna! Ce bine ca a venit primavara si putem sa dam un strat de haine jos! Acum ne mai putem inspira din tinutele vedetelor de pe dincolo fara sa congelam. Ce avem astazi? Ultimele tinute purtate de vedete in ultima vreme, comentate si puricate!


Prima despre care vom vorbi este Miranda Kerr, care nu inceteaza sa ne incante cu stilul ei cameleonic. Imi place mult contrastul dintre volume si combinatia de bluza vaporoasa cu blugi skinny cu talie inalta. Chiar m'am inspirat si eu din aceasta tinuta intr'una din zile. Apoi mai e gentuta care se asorteaza cu imprimeul bluzei si care e foarta utila si incapatoare, pe langa culoarea trendy. Balerinii sunt o alegere buna cand aveti de alergat in mai multe locuri.


Mie imi place mult Mila Kunis, mi se pare ca are asa o figura de felina, senzuala. Tinuta de fata este una foarte eleganta si classy. Imi place mult intraga tinuta, dar in special minimalismul si taieturile drepte si simetrice ale sacoului. Per total, o tinuta cu foarte mult bun gust!


Ashley Tisdale este din nou preferata mea! Nici nu am ce sa comentez despre tinuta asta, este perfecta, absolut superba! Desi hainele par aruncate la intamplare, ele sunt de fapt foarte atent studiate pentru a-i acel aer neglijent si casual.


Imi place de Eva Longoria de cand am vazut-o in Desperate Housewives si am urmarit-o indeaproape intrucat si ea este miniona, la fel ca mine si stie cu adevarat ce o avantajeaza. Tinuta pe care o vedem in imagine este una casual, potrivita pentru o plimbare in oras, toate se potrivesc, culorile, texturile sunt in armonie, deci per total e o tinuta buna. As fi ales totusi niste ochelari mai putin opaci si de o culoare mai deschisa, ca sa indulceasca putin tinuta.


Ashlee Simpson poarta aici o tinuta cu un aer baietesc data de bascuta aceea, care by the way, e foarte draguta, am si eu una la fel. Look-ul ei este casual, simplu, dar chic. Imi place mult colierul care da o nota feminina tinutei.


O vedem apoi, pe Miranda Kerr purtand aceeasi geanta intr-o combinatie cu totul diferita. E foarte frumoasa combinatia de camasa mai lunga cu bluza, care e una destul de cuminte. Pana s-o asortezi cu niste pantaloni din piele, foarte sexy! Foarte frumoasa si aceasta tinuta!


Desi nu-mi place deloc Kristen Stewart, e una din putinele dati cand o vedem atat de eleganta si trebuie mentionata si ea. Imi place ca de data aceasta si-a aranjat putin si parul, lucru destul de neobisnuit pentru ea. Ce sa zic.. tinuta nu e mare lucru, dar e ceva..pentru ea. Imi plac in special pantofii cu varful metalic, care au revenit acum in tendinte.

Cam atat pentru azi! Va pup si sa aveti o zi superba!

marți, 20 martie 2012

Ai blog si vrei sa castigi de pe urma lui? Atunci ZorileStore te premiaza! ZorileStore ofera 100 de perechi de papuci bloggerilor pentru un “test-drive” inovativ. Spre deosebire insa de test-drive-ul unei masini,papucii testati raman la tine! Mai bine zis, magazinul ZorileStore ofera gratuit 100 de perechi de papuci bloggerilor care participa la aceasta campanie! Vine vara iar ZorileStore si Blogatu.ro fac cadouri de sezon bloggerilor

 
Ce trebuie sa faci?
Campania functioneaza in 2 etape.
1Prima etapa consta in alegerea produsului si scrierea unui articol in care mentionezi campania http://www.zorilestore.ro/ si perechea de papuci aleasa de tine:
Mai intai iti alegi orice pereche de papuci de la adresa zorilestore.ro/papuci. Apoi, te inscrii in formularul de mai jos, in care completezi urmatoarele 5 campuri:
- Adresa blogului tau
- Adresa articolului de pe blogul tau in care mentionezi campania si descrii perechea de papuci pe care o alegi
- Adresa ta de e-mail
Perechea de papuci aleasa de tine (aici specifici numele si codul produsului – de exemplu, la http://www.zorilestore.ro/papuci-unisex-ipanema-classic-brasil-ii-ad-u-80415_21192 codul este “80415_21192″ si marimea papucilor)
- Adresa la care vrei sa primesti perechea de papuci si numarul tau de telefon

Eu am ales o pereche pentru iubitul meu.
 
Pentru mai multe detalii, click .

Song of the day

Pentru pasionatii de muzica Dance avem astazi doua melodii noi si frumoase!

Enjoy! 

luni, 19 martie 2012

Tratament pentru ochi obositi

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris la rubrica asta. Trebuie sa recunosc ca am fost destul de ocupata o perioada si nu am avut timpul sau starea necesara sa ma rasfat asa cum imi place. Dar am pregatit pentru voi un mic truc pentru ochi obositi si cearcane. 
Dupa o zi lunga si extenuanta combina acest tratament cu unul pentru detinderea picioarelor ( in special daca ati purtat tocuri in timpul zilei ) si timp de o jumatate de ora, relaxeaza-te din plin!
Ai nevoie de: dischete demachiante, demachiant pentru ochi. lumanari sau betisoare parfumate, pliculete umede de ceai sau o masca pentru ochi.


1. Indeparteaza machiajul ochilor.

2. Spala'te pe fata cu apa calda si sterge-te usor cu un prosop moale. Retrage-te in dormitor, trage perdelele si aprinde lumanarile sau betisoarele pentru a parfuma camera. Asaza-te pe spate, cu picioarele mai sus decat capul. Pune-ti masca sau pliculetele de ceai ( dupa ce le-ai tinut in prealabil cateva ore in frigider ) peste ochii inchisi. Incearca sa folosesti ceai verde, pentru ca iti va fortifica pielea datorita calitatilor sale astringente.

3. Incepand cu talpile, relaxeaza-ti fiecare parte a corpului. Intinde si destinde degetele picioarelor, imaginandu-ti ca atarna. Procedeaza la fel cu scobitura talpii, cu gleznele, gambele si tot asa, urmand linia ascendenta a trupului.

De asemenea aseara mi'am aplicat o masca de la Vichy, dupa ce mi'am facut o infuzie cu aburi  ( o sa va vorbesc despre asta data viitoare ). Am primit prin posta cateva mostre de la Vichy pe care le;am folosit aseara. Masca putea fi folosita si ca gel de curatare sau de peeling. Mie mi-a placut mult si mi-a lasat fata foarte curata dupa. Am aplicat masca intr-un strat foarte subtire, asa cum era indicat si pe pliculet. Apoi am aplicat crema de la ei antiimperfectiuni, care s-a absorbit foarte rapid in piele, dar nu mi s-a parut indeajuns de hidratanta pentru tenul meu insetat.






See you next time!

sâmbătă, 17 martie 2012

Portia de moda
Antonio Berardi

  Cred ca toata lumea a auzit despre Antonio Berardi. E un designer foarte bine cotat. Colectia sa de primvara 2012 infatiseaza femeia puternica, razboinica chiar. Marturie sta si piesa de pe fundal: Pink - Sober. Este una din colectiile care spune o poveste, care trece treptat de la o idee la alta. Paleta cromatica nu e foarte bogata, dar de efect. Regasim contraste, materiale fluide, rochii asimetrice - vor fi senzatia acestui sezon, aplicatiile neobisnuite, combinatii de texturi pe care nu ni le'am fi imaginat impreuna, materiale cu tenta futurista, costumele cu linii masculine, decupaje, culori diafane,feminine, rochii maxi, minimalism, transparenta, pliuri. Modelele au si o coafura interesanta,care da impresia de umed, iar machiajul pune accentul pe buze alegand culori dramatice precum rosu inchis sau chiar mov.
Cateva din tinutele care mi'au atras atentia: 










Video'ul pentru cei interesati:

 

vineri, 16 martie 2012

Portia de moda
 Alexandre Plokhov

  Sunt sigura ca acest nume nu va suna cunoscut si aceasta din cauza ca este un brand nou in lumea modei. Desi nu are inca un renume, am ales sa vorbesc despre colectia de primavara pentru ca mi se pare ca e buna sursa de inspiratie pentru noi toate, dat fiind faptul ca hainele nu sunt atat de extravagante. Este o colectie purtabila, cu putine tinute, care contine atat piese vestimentare pentru femei, cat si pentru barbati. Cel mai mult mi-a placut contrastul intre haine si accesorii, care aduc un strop de culoare si le scot din anonimat. Asta in ceea ce priveste hainele pentru femei, pentru ca cele pentru barbati sunt de inspiratie military. Designerul insusi spune ca ideea de la care a pornit a fost: "A recruit says good-bye to his girlfriend", ceea ce justifica creatiile pentru barbati. Un alt lucru care mi-a atras atentia au fost chipiul (cred ca asa ii zice),acea palarie specifica soldatilor, care este un element recurent in intreaga colectie. O sa atasez cateva poze ca sa vedeti despre ce e vorba.
Alte cuvinte cheie: ruj rosu, corset, asimetrie.






miercuri, 14 martie 2012

Portia de moda
Alexander McQueen

   Directorul de creatie al brand-ului Aexander McQueen, Sarah Burton, face ceea ce putem numi arta in adevaratul sens al cuvantului. Conceptul de la care a pornit aceasta a fost lumea subacvatica si desi se pastreaza cateva elemente din colectiile precedente precum platformele de marimi ametitoare sau talia puternic accentuata, aduce si multe noutati. Intreaga colectie debordeaza de feminitate, sculpturalitate, volume. E o colectie absolut fabuloasa si designerul a reusit sa transpuna imaginea unor plante, bureti sau animale subacvatice extrem de bine, respectand cat mai indeaproape culorile si texturile. Intalnim volanase, pliuri, forme neobisnuite, iar accesoriile de pe cap seamana foarte mult cu matasea subacvatica. Presimt ca va fi accesoriul preferat al lui Lady Gaga in viitoarele ei aparitii. Toata colectia reprezinta o adevarata desfatare pentru ochi, o arta in cel mai inalt nivel si o capodopera, as putea spune. Se poate observa cu usurinta calitatea si pretiozitatea materialelor, totul este de bun gust si la locul lui, detaliile sunt acolo unde trebuie sa fie, am observat ca si manichiura este una speciala - argintie, metalica. Texturile sunt si ele atat de felurite si incantatoare, demne de o adevarata lady si desi exista transparenta nu e nimic vulgar in absolut nici o tinuta. Per total, colectia chiar spune o poveste si te duce intr'o minunata calatorie subacvatica. 
 Acum cateva din creatiile care mi-au placut in mod deosebit desi mi-a fost foarte foarte greu sa aleg, pentru ca toate sunt unice si frumoase in felul lor. Imi pare rau ca nu am gasit si poze cu bijuteriile de la maini, care sunt absolut superbe, dar le puteti vedea daca urmariti video-ul de la sfarsit.







Si acum, pentru ca o cititoare m-a rugat sa spun mai mult despre bijuteriile si accesoriile care se poarta sezonul acesta, am ales cateva pe care le gasim tot la McQueen, ca sa ne facem asa o idee. Ele urmeaza o linie mai agresiva, un soft rock, sa zicem, care mie imi place la nebunie. 



 






 Hope you liked it! :*